luni, 12 aprilie 2010

Poveste....Pt.1

Aceasta povestire a fost postata pe blog la rugamintile fierbinti ale colegilor mei de grupa. Orice asemanare cu persoane reale nu este deloc intamplatoare.

"Alin statea in acea frumoasa zi de aprilie in prima banca alaturi de iubirea vietii lui. Se tineau pe sub banca de mana. Din cand in cand, se uitau unul la altul si isi spuneau din priviri ca se iubesc.
Ajunsesera sa se plimbe prin parc, sub clar de luna, sa isi sopteasca lucruri frumoase unul altuia, ce mai...astia doi se vedeau deja casatoriti. Peste tot pe unde era Alin, trebuia sa fie si prietena lui.
Chiar si dupa ce schimbam locatia cursurilor, tot in prima banca si tot de mana erau. Mi se pareau doi porumbei albi ce isi faceau ritualul de imperechere.
Insa, ca toate lucrurile frumoase pe lumea asta si relatia lor avea sa se sfarseasca. Un fel de Romeo si Julieta adaptat zilelor noastre. Parintii ei, afland de relatia lor, i-au interzis acesteia sa se mai vada cu tigani. Degeaba a incercat ea sa le explice ca el, de fapt, nu e tigan, ca e mai negru, insa i se tragea de la faptul ca locuia langa termocentrala Turceni, ei nu si nu!!!Trebuia sa se incheie!!!
Asa ca au inceput sa se vada pe ascuns. Era din ce in ce mai palpitant. El devenise din ce in ce mai fericit. Se mandrea chiar cu faptul ca ea se certase cu ai ei din cauza lui.
Dupa vreo 6 luni de stat impreuna, in peisaj a aparut un personaj care ii periclita viitorul lui Alin de a mai avea o relatie cu iubirea vietii lui. Acel personaj se numea Florin....Tripon Florin.
A aparut de nu se stie unde, cu o jacheta din piele, blugi Levi's si cu ghete de motociclist. Ochelarii de soare ii acopereau toata fata dandu-i un aer misterios. Ei ii placeau barbatii misteriosi, iar Raescu nu mai avea nimic misterios in el. Hai sa fim seriosi, nici nu avusese vreodata asa ceva.
Nimeni nu stie ce i-a zis Florin sarmanei fete, dar toata lumea stie ce s-a intamplat dupa asta. Florin s-a casatorit cu ea, iar sarmanul indragostit a inceput sa bea, a fost dat afara de la serviciu, ajungand o epava, o relicva, o amintire a barbatului atragator ce fusese nu cu mult timp inainte. In cele din urma, si-a infipt un glont in cap."

4 comentarii: